Камерни оркестар “Лајонс” је међународни ансамбл посвећен приближавању класичне музике савременој публици.

Велики композитори су писали са страшћу која може да се пренесе новим генерацијама као и да поново иинспирише оне којима је ова музика већ позната. Широко искуство Камерног оркестра “Лајонс” зрачи кроз динамичне наступе.

Наши музичари су поздрављени у таквим градовима као што су: Њујорк, Осака, Њу Орлеанс, Москва, Чикаго и Квебек. Музичари “Лајонс” камерног оркестра су наступали са групама као што су: Њујоршка опера, Солисти Загреба, Филхармонија Лос Анђелеса, Београдски Радио оркестар, Њујоршки балет, Симфонијски оркестар Галиције, Камерни оркестар Лос Анђелеса, Симфонија Квебека, Хјустон балет и Опера Лос Анђелеса. Они су, такође, изводили нумере на бројним албумима филмске и телевизијске музике.

Инспирисани великим камерним оркестрима Источне Европе, Камерни оркестар “Лајонс” комбинује, гудачке, дувачке и лимене инструменте. Ансамбл располаже инструментима чији број варира између девет и дванаест. Зарад разноврсности, у извођења су често укључени и певачи.

Образовни опсег

“Лајонс” подмладак је образовни програм “Лајонс” камерног оркестра који нуди изванредно музичко искуство студентима свих узраста. Позовите нас на ваше предавање или у школски ансамбл. Студенти ће да науче како да правилно оцене музику, композицију и извођење од професионалних музичара.

Ми тежимо да омогућимо инспирацију и средства за почетак музичког путовања за цео живот.

МАСТЕР-КЛАС

Цланови “Лајонс” камерног оркестра стоје на располагању за мастер-клас на универзитетском нивоу – разменом професионалног искуства и сагледавањем суштине извођења.

Како би заказали “Лyонс” камерни оркестар ради едукације или за мастер-клас, позовите 646-286-0567 или „Contact US“

English German French Italian Hungarian Spanish Dutch Greek Russian Croatian Serbian Japanese Hebrew Armenian Korean Chinese

THIS WEBSITE IS FUNDED BY IRA AND LISA GWIN.
FOR FURTHER INFORMATION ABOUT THE LYONS CHAMBER PLAYERS, CONTACT US.
SITE CONTENT © COPYRIGHT 2006, DOUGLAS LYONS. ALL RIGHTS RESERVED. SITE DESIGNED BY: RUSSEM PRODUCTIONS.