De Lyons Chamber Players zijn een internationale groep musici die zich toeleggen om klassieke kamer muziek weer relevant te maken bij het publiek van vandaag.

De grote componisten schreven met een passie dat nu weer doorgegeven kan worden aan de nieuwe generaties en is weer een inspiratie voor degenen die al bekend zijn met deze muziek. The Lyons Chamber Players en hun enorme ervaring komt glansrijk door in het dynamische optreden.

De musici komen van New York City, Osaka, New Orleans, Moskou, Chicago and Quebec City. De musici van de Lyons Chamber Players hebben opgetreden met orkesten zoals: de New York City Opera, I Solisti di Zagreb, Los Angeles Philharmonic, Belgrade radio Orchestra, New York City Ballet, Orquesta Sinfonica de Galicia, Los Angeles Chamber Orchestra,, Quebec Symphony, Houston Ballet, and the Los Angeles Opera. Zij hebben ook gespeeld voor vele film en TV geluidsbanden.

Geinspireerd door de beroemde kamer ensembles van Oost-Europa, the Lyons Chamber Players combineert strijk, blaas en koper instrumenten. The groep’s instrumenten kan in aantal varieren tussen negen en twaalf. Voor de afwisseling worden ook vaak zangers in het programma opgenomen.

Studenten/school programma

The Lyons Cubs is een studenten programma van de Lyons Chamber Players. Dit programma biedt een muzikale ervaring aan voor studenten van all leeftijden. De musici bezoeken de studenten in eigen klas of op studenten bijeenkomsten voor de hele school. De studenten leren muziek waardering, compositie en horen de musici optreden.

Het doel is om de leerlingen te inspireren voor een levenslange muzikale reis.

Master klassen

Leden van de Lyons Chamber Players zijn ook beschikbaar voor master klassen op het universitaire niveau om hun professionele ervaringen en inzicht te delen met de toekomstige professionele musicus.

Om een programma op te zetten met de Lyons Chamber Players, kunt u een afspraak maken door te bellen (646) 286-0567.

Lyons Deelname


English German French Italian Hungarian Spanish Dutch Greek Russian Croatian Serbian Japanese Hebrew Armenian Korean Chinese

THIS WEBSITE IS FUNDED BY IRA AND LISA GWIN.
FOR FURTHER INFORMATION ABOUT THE LYONS CHAMBER PLAYERS, CONTACT US.
SITE CONTENT © COPYRIGHT 2006, DOUGLAS LYONS. ALL RIGHTS RESERVED. SITE DESIGNED BY: RUSSEM PRODUCTIONS.